Bateria portabila a celor de la Naztech

Toata lumea are in ziua de azi unul sau chiar multe dispozitive inteligente fara de care nu putem sa ne desfasuram anumite activitati. Un astfel de dispozitiv inteligent este indispensabil si foarte util insa cea mai mare problema a acestor device-uri este bateria. Foarte rar gasesti persoane care sa fie complet multumite de autonomia baterieri device-ului sau pentru ca toate companiile producatoare pun accentul pe specificatiile hardware pentru a rivaliza cu competitorii, iar bateria este lasata in urma. Din acest moment suntem nevoiti sa ne incarcam dispozitivele foarte des iar in cazuri extreme cand calatorim mult avem nevoie de o baterie externa.

naztech-10400mAH

Intr-o lume in care bateriile interne dar si externe ne dau dureri de cap, cei de la Naztech au realizat o baterie externa care se anunta foarte utila si eficienta. Producatorii anunta ca bateria va permite incarcarea a pana la 5 dispozitive in acelasi timp. Capacitatea bateriei este de 10400 mAh iar din punctul de vedere al marimii este identica cu oricare alta baterie portabila, insa are o autonomie semnificativ mai mare.

Pe langa asta aveti posibilitatea de a va conecta nu mai putin de 10 tipuri diferite de adaptoare care se pot conecta la un USB inclus. Aceste adaptoare sunt pentru microUSB, miniUSB dar si un pentru un port Apple 30 mini pentru incarcarea dispozitivului tau apple.

In acest moment, din pacate, bateria nu poate fi achizitionata in Romania dar poate fi cumparata pe site-urile mai mari din strainatate. In afara tarii bateria se gaseste la pretul de aproximativ 45 de dolari. Avand in vedere capacitatea autonomiei si simplul fapt ca este un dispozitiv extrem de util si de eficient, pretul de doar 170 de lei este unul mai mult decat rezonabil. Cu alte cuvinte bateria celor de la Naztech isi merita toti banii.

Share Button