Bitdefender Box – laudat de americani

Romanii de la Bitdefender au lansat un produs inovator sub numele de Bitdefender Box. Lansarea acestui gadget a avut loc vineri in Statele Unite ale Americii, piata de unde cei de la Bitdefender isi trag cel mai mare procent din venitul lor, aproximativ 35%, pe cand din Romania acestia isi scot doar 2% din profituri. Reporterii de la una din cele mai importante publicatii americane, Wall Street Journal, au laudat dispozitivul si l-au descris ca facand parte din viitorul securitatii IT.

Bitdefender Box

Bitdefender Box este un gadget ce seama cu o cutie, care, o data conectat la routerul ce asigura conectivitatea wireless in casa cu ajutorul unui cablu, va filtra toate datele transmise prin intermediul internetului pentru a identifica diferite amenintari si virusi, astfel securizand internetul pentru toate gadgeturile conectate la acea retea de internet. Produsul acesta este inovator deoarece nu este pus si simplu un soft, ci o combinatie intre software si hardware ce ofera o solutie optima pentru securizarea traficului pe internet.

Bitdefender Box

In viitor, toti vom trai intr-o casa inteligenta unde toate dispozitivele din casa noastra, precum masina de spalat, cuptorul cu microunde sau televizoarele, vor fi interconectate si conectate la internet, iar o securitate riguroasa va fi absolut necesara pentru a ne asigura ca gadgeturile noastre vor fi protejate in cel mai bun mod posibil. Aceasta solutie oferita de cei de la Bitdefender va costa in jur de 200 de dolari, pretul dispozitivului, dar si un cost anual de 100 de dolari pentru abonament.

Share Button