Galaxy K Zoom – Combinatie intre smartphone si camera foto

Galaxy K Zoom este un hibrid intre o camera de fotografiat compacta si Galaxy S5. Asadar acest dispozitiv interesant este pe jumatate smartphone, pe jumatate camera si are un zoom optic de 10x. Este un device interesant si poate fi foarte atragator pentru clientii low-budget care vor un dispozitiv doi in unu.

Noua versiune Galaxy K Zoom este mai subtire decat predecesorul sau Galaxy S4 Zoom si primele reactii ale publicului par sa fie bune in legatura cu acesta. Noul dispozitiv dispune de o camera de 20,7 Mp 1/2,3 BSI CMOS cu un zoom optic de 10x. De asemenea are un  LED flash Xenon, senzor optic de stabilizare si o deschidere f/3,1-6.3.

Interfata acestuia este una cu care ne-a obisnuit seria Galaxy, si pastreaza ecranul S5-ului care are 4.8 inci si este gros de 20.2mm. Impresionant este cat de compact este atat dispozitiv, iar la primele impresii se pare ca este un dispozitiv de calitate care face poze de o claritate superioara, pastrand usurinta fotografierii adusa de un telefon inteligent.

K Zoom ruleaza Android 4.4 Kitkat si are un procesor de 1.7 GHz hexa core si 2 GB de RAM. Memoria interna este de 8 GB iar bateria este una decenta de 2400 mAh.

Share Button