GoPro lanseaza versiunea Hero 4 Session

De curand a aparut GoPro Hero 4 Session, versiunea mai compacta pentru Go Pro Hero 4, dispozitiv care in Europa costa aproximativ 430 de euro, iar pe Amazon se gaseste la 400 de dolari. Camera este destul de mica si usoara, avand doar 74 de grame, insa in acelasi timp este si destul de performanta.

GoPro-Hero-4-Session

Fiind o varianta mai compacta, versiunea Session a GoPro Hero 4 are specificatii mai slabute decat versiunea Black sau versiunea Silver, insa putem gasi si cateva avantaje ale acestei versiuni. Hero 4 Session are un design minimalist si nu mai filmeaza la rezolutie 4k precum predecesorii sai, ci la doar 60 fps FHD. Insa nu putem spune ca acesta este un dezavantaj extrem de mare rezolutia ramanand una mai mult decat decenta. Pozele pe acest dispozitiv sunt realizate la 8MP Wide.

Un avantaj important al noii versiuni al celor de la GoPro este faptul ca dispozitivul are o carcasa de tip waterproof. Asadar camera este rezistenta la apa si poate fi folosita in apa insa la o adancime maxima de 10 metri. Camera Hero 4 Session este compatibila cu toate celelalte acesorii de la versiunile Silver si Black. Camera are o baterie de 1030 mAh ce ii ofera o autonomie de pana la 2 ore.

Design-ul acestei versiuni este unul nou, Hero 4 Session avand un singur buton. In modul de filmare se intra prin simpla apasare a butonului, iar modul de fotografiere va fi activat la apasarea indelungata a butonului. Zgomotul de fundal este redus datorita celor doua microfoane de care dispune aceasta camera.

Share Button