Huawei TalkBand B2 disponibil si la retailerii din romania.

Incepand de saptaman trecuta, clientii ce doresc un nou dispozitiv de monitorizare usoara a starii de sanatate, dar si combinatia perfecta dintre o casca Bluetooth cu o brata sport, au la dispozitie un nou gadget de monitorizare fintess, fiind vorba de ceasul lansat de cei de la Huawie sub numele de Huawei TalkBand B2. Acest smartwatch de la Huawei promite un design profesional si orientat catre business avand o acuratete destul de mare in prinvinta functionalitatii monitorizarii activitatilor sportive, sincronizandu-se foarte bine cu alte dispozitive.

TalkBand B2 integreaza un microfon dublu, o tehnologie de reducere a zgomotului dar si conectivitate de calitate, prin intermediul Bluetooth-ului. Pe langa acestea se pare ca va fi echipa cu tehnologia de a detecta inteligent amplasarea difuzorului Bluetooth, care permite conectarea aduio automata cu un smartphone, pentur a asculta muzica, sau pentru a prelua alte apeluri. Modelul va fi dotat cu un pager pentru a incerca sa caute si sa localizeze smartphone-ul ajutandu-se de vibratie sau de tonurile de apel, nedepinzand de modelul telefonului.

Se pare ca modelul va avean un ecran touch-screen HD, venind si cu un accelerometru avansat cu sase axe, functia de detectare inteligenta putand fi identificata automat, inregistrand cu precizie miscarile. In acest fel, detecteaza durata somnului profund, dar si pe cea a somnului lin, putand oferi celor ce detin TalkBandB2 sfaturi pentru mentinerea sanatatii lor prin a-si imbunatatii obiceiurile de somn.

Design-ul minimalist al smartwatch-ului se face remarcat prin simplitate, suportul metalic al bratarii fiind destul de rezistent dar si foarte usor. Ceasul va fi disponibil in doua culori, precum negru si auriu, putand alege dintre un material profesional sau o simpla piele luxoasa.

TalkBand B2 ofera o performanta destul de buna a bateriei, permitand utilizarea acestuia pana la cinci zile. Acest rezista la folosirea continua pentru apeluri de pana la 6 ore, in modul stand by putand fi disponibil 12 zile, fiind compatibil cu device-uri cu sisteme de operare care au Android 4.0, iOS 7.0, sau versiuni chiar mai noi ale acestora. TalkBand B2 poate fi cumparat la un pret incepand de la 149 de euro, din magazinele unor cunoscuti retaileri romani.

Share Button