Sony BSP60 este un nou difuzor Bluetooth high-end

Rolly, este o boxa rotativa de le Sony cu forma sferica. Este un produs foarte interesant, ce face parte dintr-o lunga lista de curiozitati de la Sony. Din pacate nu a fost detul de interesant pentru ca, consumatorii sa cheltuiasca 400 de dolari pe el, insa cu siguranta, cineva cu functie inalta de la Sony inca are incredere in produsele de genul, deoarece noul difuzor Bluetooth al companiei este foarte similar cu un alt produs Sony ce a fost un esec total.

Sony BSP60

Noul Sony Sony BSP60 ar putea fi mai exact comparact cu Echo de la Amazon, deoarece gadget-ul este mult mai mult decat o boxa wireless cu roti. Cand este asociata cu un smarphone Android, foloseste recunoasterea vocala pentru functii de baza precum setarea unei alarme, prezentarea vremii sau verificarea mesajelor. De asemenea functioneaza ca un difuzor pentru apeluri, ceva destul de comun pentru boxele Bluetooth din ziua de azi, iar rotile minuscule ii permit sa „danseze”, probabil in functie de muzica ce o reda.

Sony BSP60

Asadar, comparat cu Rolly, Sony BSP60 are mult mai multe functionalitati folositoare, singurul lucru ce a ramas in comun la cele doua dispozitive fiind pretul urias de 400 de dolari, ceea ce ar putea insemna ca interesul consumatorilor pentru acest dispozitiv va ramane la fel de mic ca si pana acum.

Share Button