Sony lanseaza o noua camera foto

De curand cei de la Sony au extins gama acestora de camere de fotografiat full-frame care sa fie compacte, ele fiind premiate a7 prin lansarea modelului a7S II. Cu un nivel de sensibilitate foarte ridicat, wide dynamic range de-a lungul intregului interval al acestora, interval ISO dar si stabilizarea pe 5 axe spre a avea un control superior, se pare ca noul a7S II ne va oferi o calitate a imaginii mai ridicata, calitate ce tine spre excelent in niste conditii grele de luminozitate.

In cele mai insorite dimineti sau cele mai intunecate nopti, se pare ca modelul a7S II va crea noi standarde de fotografiere indiferent de viteza de obturator aleasa de catre noi. De asemenea, se pare ca a 7S II creaza o gama larga de functii video de tip profesionist, cum se pare a fi capacitatea acestora de a filma in regim 4K cu o citire completa a pixelilor si fara a utiliza vreun efect de imbinare a pixelilor in modul full-frame, fiind foarte bine aleasa atat pentru fotografii, dar si pentru videografii.

Se pare ca camera foto a7S II va dispune de un nivel sensibilitate de tip ISO extrem de larg, fiind poate extins pana la ISO 50-409600, datorita mix-ului dintre senzorul acesteia de imagine full-frame de 12.2 megapixeli, in timp ce senzorul va optimia dynamic range-ul de-a lungul intervalului ISO extins, astfel ingustandu-se gradatiile de tonaalitate in conditii de luminozitate ridicata, astfel micosrandu-se nivelul zgomotului in intuneric, oferindu-se o tonalitate in conditii de lumina ridicata care va putea micsora  nivelul zgomotului in intuneric, putandu-see astfel oferi rezultate foarte bune chiar si in niste conditii dificile. Se pare ca algoritmul avansat de procesare a imaginilior BIONZ X va putea imbunatati capabilitatile senzorului  si imbunatatind redarea de imagini pe intregul interval, punandu-se in special accent pe intervalul mid-to-high.

Share Button