Alienware M17X

Firma Alienware are o mare traditie in spate de a produce foarte puternice pentru gaming. In oferta lor portabila, acestia ofera doua modele foarte bune pentru clienti, M15X si M17X. Dintre acestea doua, cel mai bun model este M17X, care isi ia numele dupa diagonala lui foarte mare, de 17 inci. Fiind probabil si cel mai bun laptop de gaming de pe piata, acesta este de asemenea si cel mai scump, pretul lui ajungand pana la 20.000 de lei pentru cea mai buna versiune a acestuia. Un alt dezavantaj este greutatea foarte mare a acestuia de aproximativ 5 kg fara incarcator.

Cu toate acestea, este unul dintre cele mai cautate laptopuri de pe piata, de catre pasionatii jocuri cu un buget considerabil, care vor sa aiba o alternativa portabila in cazul unei calatorii. Specificatiile tehnice ale acestuia sunt veritabile, facand ca laptopul sa isi merite fiecare banut. Chiar si la versiunea mai “slaba” care costa aproape 10.000 de lei, cumparatorii vor primi un sistem foarte bun de gaming, care va suporta fara probleme toate jocurile aparute pana acum sau care vor aparea de acum incolo. Printre componentele de top ale acestuia se numara procesorul “Intel Core 2 Duo” cu o frecventa de 2800 MHz, un monstru care ajuta, printre altele, la o navigare extrem de rapida pe internet. Cele doua placi video Nvidia GTX280M, fiecare avand cate 1GB de ram, duc experienta de gaming la cu totul alt nivel. De asemenea bateria cu 9 celule asigura o utilizare indelungata a laptopului, in cazul in care utilizatorul nu o poate incarca. Un alt lucru foarte interesant este faptul ca tastatura iluminata, care vine din fabrica in culoarea rosie, poate fi schimbata in orice alta culoare convenabila utilizatorului.

In concluzie, M17X isi merita fara dar si poate toti banii, si este recomandat celor cu un buget mare, care vor un laptop care este si in realitate asa cum este supranumit: “Alien”.

Share Button