BitDefender Antivirus 2015

Se spune ca cel mai bun antivirus este programat pentru a detecta virusii care iti ataca computerul. Ceea ce trebuie sa-ti ofere un antivirus bun nu este doar o buna protectie impotriva virusilor ci si o siguranta in plus fata de eventualele defecte care pot deteriora in timp computerul. De-a lungul anilor, BitDefender a fost un excelent antivirus. Cu toate astea, anul acesta, producatorii au omis unele aspecte care au tras in jos performanta acestuia. In primul rand, viteza de scanare este mult mai mare, iar consumul de resurse este crescut fata de modelele precedente, acest lucru incetinind viteza de accesare a fisierelor. De asemenea, o alta problema este faptul ca suportul tehnic oferit utilizatorilor de catre companie, este foarte prost gestionat.Atunci cand o problema este trimisa,durata de rezolvare a acesteia este foarte mare.

Bitdefender-2015-Trial-Version

Cu toate acestea, la capitolul eficienta, Bitdefender ramane unul dintre cele mai bune antivirusuri de pe piata. Atunci cand o amenintare este gasita este rezolvata cu usurinta in silent mode fara a deranja utilizatorul. Totusi, daca ceva reuseste sa treaca de firewall-ul computerului, acesta se restarteaza automat, blocand accesul si eventualele efecte negative pe care le poate avea asupra lui.
Noul Bitdefender Total Security 2015 poate fi instalat pe orice calculator cu Windows XP, Vista, 7, 8 sau 8.1. Cu alte cuvinte, softul functioneaza chiar si pentru versiunea de sistem de operare pentru care Microsoft a retras suportul in luna aprilie. Windows XP se afla inca instalat pe aproape un sfert din calculatoarele din lume.

Tot la capitolul plusuri, putem adauga si optiunea SafePay. Aceasta ofera un suport la tranzactiile online,ea ajutand la o mai mare siguranta impotriva pericolelor care pot fi gasite pe internet.O alta optiunea interesanta este cea de salvare a consumului de energia, atunci cand bateria laptop-ului este scazuta.Aceasta opreste serviciile neimportante,reducand consumul de baterie la minim. Fata de versiunile precedente, Bitdefender Total Security 2015 vine cu Profiluri, o functie creativa, care detecteaza ce faci la calculator, iar daca te uiti la un film, de exemplu, sau de joci impiedica ferestrele si alertele sa iti apara pe ecran.

Share Button