GeForce® GTX™

TITAN Z Titan Z este un monstru al industriei jocurilor, construit sa ruleze la cel mai înalt nivel experiența gamingului pe planet. Cu 5760 de nuclee în componența sa, 12 GB Vram GDDR5 la 7000 Mhz și o eficiență extraordinară din punct de vedere al consumului iși dobândește puterea. Fiind cea mai rapida placa grafică din lume permite gamingului să fie rulat chiar și la o calitate 4K mulțumită suportului Nvidia Sli, reușind totodata performanța de a suporta muli-monitoarea pentru desfășurarea activităților.

Watch Dogs este doar unul dintre titlurile recomandate de către cel de la Nvidia. Totodată streamării online înraiți se vor bucura de noile tehnologii NVIDIA ShadowPlay™, NVIDIA G-SYNC™, și NVIDIA GameStream™ redând o calitate superioară pentru înregistrările acestora mulțumind totodată și persoanele care urmăresc streamul respective.

Având un design robust din aluminiu, placă a fost concepute din material de înaltă calitate cu propietăți termice excelente cât și o acustică de invidiat.Placa vine totodată și cu un soft special creat pentru a control zgomotul ventilatoarelor, astfel reducând viteza puteți rula în modul stealth gamingul dumneavoastră. Acest mic monstruleț vă va oferi capacitatea NVIDIA PhysX putând înțelege importanța acestuia ș ice putere de transformare poate oferi unui gameplay.

Placa vine și cu un nou mod anti-aliasing intitulat TXAA oferind o rafinețe mult mai ridicată fiind în același timp compatibil și cu majoritatea motoarelor grafice. TXAA combinat cu MSAA devine un vis futurist care poate reda efectele digitale ale industriei filmelor la un nou nivel imaginile fiind mult mai fine decât redarea a oricărei alte tehnologii de pe piață. Având două GPU-uri în dotare Titan Z este dedicate doritorilor de putere, celor care vor sa experimenteze industria jocurilor cât și a filmelor la un nou nivel.

Această experiență poate pune în valoarea cele mai noi tehnologii 4K și te vor face să înțelegi performanța tehnologică adusă de NVIDIA.

Share Button