Google Drive ofera 2 GB de spatiu bonus

Daca nu folosesti in ziua de azi modalitati de stocare tip cloud, eu iti recomand sa incerci. Exista atat de mult spatiu de stocare gratuit in cloud, astfel incat, teoretic, ai putea sa iti stochezi toate fisierele fara a mai avea nevoie de un HDD fizic. Insa nu suntem aici sa discutam despre modul sau logica de functionare a serviciilor de stocare tip cloud. In acest articol vreau doar sa va informez de o mica oferta pe care Google a pus-o la dispozitia utilizatorilor Google Drive.

Google Drive

Daca esti dispus sa faci o simpla verificare de securitate a contului tau, acestia iti vor oferi 2 GB spatiu de stocare extra in Google Drive-ul tau. Verificarea acesta de securitate este simpla si dureaza mai putin de un minut, si dupa aceea, vei primi pana la sfarsitul lunii cei 2 GB de spatiu de stocare extra.

Motivul pentru care Google are aceasta oferta, este pentru ca astfel ei se asigura ca tu, utilizatorul, intelegi cum este securizat contul tau, astfel ca vei capata mai multa incredere in ei si in serviciile lor, si totodata iti ofera un motiv sa folosesti serviciilor lor de stocare in cloud, si nu pe cele oferite de Microsoft sau Apple.

Share Button