GTA V decalat pana pe 14 Aprilie

Studioul de jocuri Rockstar Games au niste stiri destul de triste pentru toti gamerii care astepta lansarea jocului Grand Theft Auto V, varianta pentru PC. Avand o data de lansare initiala de lansare ca fiind 27 ianuarie 2015, cei de la Rockstar au esuat in a prezenta jocul pana la acea data, si au amanat lansarea acestuia pe 24 martie. Iar acum, ei anunta ca data de lansare a a fost decalata din nou pana pe 14 aprilie, cu aproape o luna mai tarziu.

GTA V

Desi trebuie sa mai asteptam cu o luna mai mult pentru a putea juca GTA V pe PC-urile noastre, cei de la Rockstar promit ca vor da la lansarea jocului cate 200k dolari virtuali in GTA V Online tuturor celor ce au pre-comandat jocul. Ei au invocat motivul ca mai au nevoie de putin timp pentru a se asigura ca varianta de multiplayer online a jocului va fi pregatita in totalitate pentru lansare, si ca jucatorii vor putea sa se joace unii cu altii inca din prima zi fara a intalni nici un fel de probleme.

GTA V

Si inca ceva, Rockstar Games promite sa lanseze modul de joc „Heists” in aceeasi zi de lansare a jocului pentru PC, acestia nefiind nevoiti sa mai astepte inca o perioada de timp pentru a se bucura si de acest mod. „Heists” este un mod de joc in care exista o serie de misiuni ce trebuie a fi completate colaborand cu alti jucatori. Data de lansare a modului de joc „Heists” pentru Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 si PlayStation 4 este pe 10 martie.

Share Button