Review Xiaomi Mi4C

Chinezii au devenit un producator important de smartphone-uri odata cu ascensiunea dispozitivelor create de cei de la Xiaomi si nu numai. Telefoanele create de aceasta companie au devenit din ce in ce mai populare in ultimul timp, si asta pe buna dreptate. Modelul Xiaomi Mi4 a fost unul primit foarte bine de clientii din intreaga lume, dovada ca chinezii au scos un nou model care acum este disponibil pentru pre-comanda, si anume Xiaomi Mi4C.

In primul rand trebuie mentionat ca telefonul este disponibil pentru cumparare in doua variante, si anume una cu o memorie interna de 32 de GB si celalalt care vine cu un spatiu de stocare de doar 16 GB. Preturile difera in general la cele doua modele, insa pentru a mentiona o suma sunt necesari cam 270 de dolari pentru a achizitiona acest smartphone. Ca specificatii telefonul isi justifica cu varf si indesat pretul. Sub carcasa acestuia gasim un procesor rapid pe 64 de biti de tip Hexa Core Qualcomm Snapdragon 808 ce ofera o viteza de 1.8 GHz. Memoria RAM este de 3 GB la modelul care vine cu spatiu de stocare de 32 de GB, in timp ce la versiunea cealalta avem doar 2 GB de RAM. In orice caz aceasta ramane o configuratie intalnita numai la telefoanele de top in prezent. Telefonul este dotat si cu doua camere foto destul de bune. Intalnim o camera principala de 13 MP in timp ce camera pentru selfie-uri de pe fata are un senzor de 5 MP. Xiaomi Mi4C este un telefon dual-sim care vine si cu tehnologia 4 G. Sistemul de operare al telefonului este Android 5.1.

Am spus ca Xiaomi Mi4C (varianta cu memorie interna de 32 de GB) este acum disponibil pentru pre-comanda insa este important de mentionat ca versiunea de 16 GB poate fi achizitionata pe loc.

Share Button