Review ZTE Blade S6

ZTE Blade S6 este un  smartphone din gama mid-range destul de atragator care ruleaza cu sistemul de operare Android Lollipop, cu conectivitate 4G LTE si care are si alte caracteristici destul de interesante. Lucrul care iese in evidenta din prima este faptul ca se aseamana extrem de mult cu un iPhone 6. Telefonul costa in jur de 150 de lire sterline.

Pentru un telefon ce se incadreaza in categoria buget spre mid-range, ZTE Blade S6 arata foarte bine, cel putin din fata, avand un design atragator. Telefonul are o constructie dintr-un plastic care uneori poate fi destul de alunecos. Ecranul de 5 inch este unul destul de stralucitor, un panel IPS care ofera unghiuri de vizualizare foarte bune si culori realistice. Rezolutia oferita de acest ecran este doar una HD, mai exact o rezolutie maxima de 720 x 1280 pixeli, insa la capitolul densitate a pixelilor telefonul nu este cu mult in urma lui iPhone 6. Densitatea de 293 pixels per inch oferita de acest smartphone este atragatoare avand in vedere pretul.

La capitolul performanta ZTE Blade S6 este un telefon decent. Sub carcasa gasim un procesor cu opt nuclee Qualcomm Snapdragon 615 pe 64 de biti cu o viteza de 1.5 GHz, format dintr-un Cortex-A53 quad-core tactat la 1.7 GHz si un Cortex-A53 quad-core de 1 GHz. Pe partea de grafica telefonul este dotat cu un GPU Adreno 405 iar memoria RAM este de 2 GB.

Multi ar fi impresionati de calitatea fotografiilor facute de ZTE Blade S6. Camera principala este Sony Exmore IMX214 cu un senzor de 13 MP care inregistreaza video la calitate full-HD (adica in 1080p) la 30 de frame-uri pe secunda. Culorile sunt reprezentate bine si fotografiile sunt destul de detaliate. Camera de pe fata este una de 5 MP care ofera o rezolutie buna.

Share Button