Un nou telefon Gigaset pregatit de debut

Chiar la debutul acesti luni, firma germana a facut un anunt foarte interesant, si anume, ca acestia se pregatesc sa lanseze 3 noi smartphone-uri destul de interesante. Cele trei smartphone-uri vor sosi sub denumirea de Gigaset ME, Gigaset ME Pro si Gigaset ME Pure. Iata ca, zilele acestea am aflat de existenta a unei versiuni noi, fiind o versiune Lite, daca ii putem spune asa.

Daca vorbim de Gigaset GS53-6, fiind un telefon care soseste cu o diagonala de 5 inch, o memorie RAM de 2GB, dar si un procesor destul de bun, un procesor octa core tactat la 1.5 GHz. De asemenea, vom beneficia si de o camera de fotografiat principala de 13 megapixeli alaturi de un blit LED, iar, ca si camera frontala avem una de 8 megapixeli, dar si un locas pentru card microSD cu ajutorul careuia putem extinde memoria telefonului cu pana la 128 GB.

Ca si sistem de operare, vom beneficia de ultima versiune de Android, si anume Android 5.0.2 Lollipop, plus conectivitate de ultima generatie, si anume 4G, dar si Bluetooth plus WiFi. Aceasta versiune „Lite” a telefonului va beneficia de o carcasa care are o grosime de 7.8 milimetri, neputand spune ca este un telefon gros, el cantarind 150 de grame. Daca tinem cont de faptul ca versiunea normala a lui Gigaset ME va veni cu un pret de inceput 469 de euro, ne asteptam ca telefonul cu 2 GB RAM sa soseasca cu un pret de 350 de euro.

Asadar, Gigaset vrea sa intre serios pe piata smartphone-urilor, incepand cu aceste trei smartphone-uri, din primele imagini, noile terminale produse de nemti par destul de interesante, asadar, trebuie sa fim atenti si sa asteptam sa vedem ce vor mai anuntat cei de la Gigaset, deoarece, si celelalte doua modele de care nu am vorbit in acest articol, se pare ca si ele vor fi unele destul de interesante.

Share Button