Verbatim Portable USB Audio Bar

Cumpărarea unui nou laptop, chiar dacă acesta este un netbook pentru reţele sociale, pentru intâlnirile de afaceri sau un laptop dedicat amatorilor de gaming, intervin anumite alegeri pe lângă cele tehnologice. Dar nu contează cât de sofisticat este laptopul, mai contează să aibă şi o bună calitate a sunetului. Verbatim are scopul de a îmbunătăţii preferinţele utilizatorului.

Este o soluţie necesară: un sistem portabil de boxe care nu ocupă mult spaţiu şi îţi oferă sunetul mult căutat. Cu un design uşor de recunoscut, dintr-un plastic negru şi lucios, măsoară 200x34x34 şi cântăreşte doar 108 grame. După cum ne sugerează şi numele, se poate conecta la laptop sau alt dispozitiv prin USB, recunoaşterea lui durând doar câteva secunde fără a instala drivere suplimentare.

Audio Bar este compatibil atât pentru PC cât şi pentru Mac. Necesitatea unei plăci de sunet suplimentare a fost eliminată deoarece boxa conţine două unităţi preamplificate, ecranate metalic de 40mm x 20mm care asigură sunetul digital perfect.

. Măsoară 20 cm în lungime şi 3.4 cm lăţime. Nu a fost găsită nicio distorsiune la utilizarea la volum maxim, ceea ce face ca redarea melodiilor preferate să fie o plăcere. Sunetul, în mare parte este clar, dar destul de jos.

Boxele sunt ideale pentru cei ce doresc să vizioneze filme pe laptop sau pentru cei ce vor a calitate mai ridicată în joc decât o cea normală. O problemă ar fi firul de legătură care are doar  60 cm.

Mai mult decât atât, Verbatim oferă produse de înaltă calitate in domeniul drive-urilor USB portabile, carduri de memorie flash, SSD si harduri externe precum si o gama larga de accesorii pentru computere. Verbatim este un subsidiar al Mitsubishi Chemical Group si beneficiaza de un departament de cercetare si dezvoltare remarcabil.

Din 2010 Verbatim si-a anuntat participarea in piata globala de iluminare eficienta LED/OLED, avand la baza tehnologiile asigurate de Mitsubishi Chemical Corporation.

Share Button