Acana pentru cainii adulti

Toata familia mea iubeste animalele. La tara unde locuiesc acum parintii mei, avem foarte multe animale pe care le indragim. De pisici nu mai zic, ca avem foarte multe. La un moment dat ajunsesem sa avem 20 fiindca mai fatase si 4 pisici pe care le aveam de cativa ani. In fiecare an cream maternitati special pentru pisici si toata lumea din sat asteapta la rand sa le da pisici de rasa.

Pisica veterana si mama fiecarei generatii de pisici pe care o am in curte, implineste anul acesta frumoasa varsta de 15 ani probabil 90-100 de ani pisicesti. Pe langa pisici avem si cativa cani. La caini e mai greu sa cresti multi, asa ca trei ne ajung. Bineinteles ca si acestia sunt de rasa: pichinez, lup si ciobanesc german.

Pot spune ca s-a format o mica gradina zoologica cu animale. E bine cand ai loc la tara si nu ai vreun vecin rautacios. Asa poti creste in voie animale pe langa batatura. De cativa ani le dau la animale si mancare cumparata. De exemplu cainii mei mananca doar Acana adult dog si se vede pe ei ca le prieste. Toti sunt grasi, frumosi si luceste blana pe ei.

acana_adult_dog9082

Imi place sa le ofer ce este mai bun iar mancarea de caini Acana este exact ce au nevoie. Are toate suplimentele nutritive de care are nevoie animalul si este o hrana bogata in proteine. Mancarea contine carne proaspata de pui, oua integrale si peste proaspat. E pe gustul oricarui caine si de multe ori si pisicile se mai servesc din mancarea cainilor. Daca nu era buna nu le placea, dar fiind o mancare de calitate nici un animal nu o refuza.

Cainii de rasa au mereu nevoie de mancare de calitate si bogata in proteine si vitamine. Hraneste-ti si tu cainele corect ca sa fie mereu sanatos si vesel. Ofera-i cea mai buna mancare de caini Acana.

Share Button