Ai incercat tigarile electronice?

Eu am incercat de cateva ori o tigara electronica si trebuie sa recunosc ca mi-a placut. Am vrut prima oara sa vad cum este si vazand ca nu se intampla nimic grav am mai incercat de cateva ori. Vreau sa renunt de multa vreme la fumat si de aceea caut cea mai buna solutie. Multi prieteni au reusit sa se lase de fumat folosind tigari electronice si pe la ei am „gustat” si eu un pic sa ii simt savoarea.

e-leaf-i-just-variable-voltage-kit-5.gif-250x250Cred ca ar fi o idee buna sa imi cumpar si eu tigari electronice si sa renunt la cele clasice. Imi e destul de greu sa renunt dintr-o data fiindca fumez de foarte multi ani. M-am apucat de fumat din cauza stresului si cred ca tot din cauza stresului o sa ma las de fumat. Nu mai suport fumul de tigara desi si eu fumez si asta ar fi un motiv intemeiat ca sa ma las in sfarsit de fumat. Ar fi o bucurie imensa pentru familia mea care trebuie sa imi suporte mie fumul in casa, fiindca eu sunt singurul fumator.

Este un dezavantaj sa fii fumator fiindca intri in sevraj daca nu ai tigari atunci cand simti nevoia sa fumezi si e o senzatie destul de urata. Am si gasit deja de unde sa imi iau niste tigari electronice ieftine de cea mai buna calitate. Sper sa fie utile si sa scap de tigari cat mai rapid. Iti recomand si tie sa incerci tigarile electronice daca vrei sa renunti la fumat. Consider ca e una din cele mai bune metode prin care orice om poate sa renunte la un viciu de care milioane de oameni nu pot scapa. Fumatul dauneaza grav sanatatii asa ca alege cea mai buna varianta pentru a spune nu fumatului. Foloseste tigari electronice si o sa simti diferenta.

Share Button