Ben Carson si cartile religioase

Nu stiu de ce, dar imi place sa citesc multe carti religioase. Ma atrag foarte mult si de aceea am inceput de la o vreme sa citesc foarte multe carti religioase scrise de autori celebri precum Ben Carson. Acesta are cateva carti foarte bune pe care am reusit sa le citesc de-a lungul timpului. Cea care mi-a placut cel mai mult este o carte despre viata crestina in practica. 

asum_-_i_risculNumele sau este „Asuma-ti riscul!” si consider ca este o carte motivationala. De aceea am inceput sa o citesc cu mare bucurie. Sunt cateva carti crestine care m-au fascinat de-a lungul timpului iar aceasta este una din ele. In afara de aceasta carte, am citit de la Ben Carson carti precum Maini Inzestrate, Imaginea de Ansamblu sau Gandeste Cutezator.

 

Sunt carti care m-au atras in mod special de la acest autor. Eu sunt mare fan al romanelor crestine si mi-a fost destul de greu sa abordez si acest gen de carti. Oricum iti recomand sa incerci si cateva romane crestine. Autoarea mea preferata este Lynn Austin insa carti foarte bune am citit si de la Janette Oke. Ambele scriitoare scriu foarte frumos iar cartiile lor le gasesti online acum la libraria Maranatha.

Sper sa am mai mult timp in perioada urmatoare fiindca am o noua serie de carti crestine pe lista si timpul nu prea tine cu mine. Oricum aceste carti ma atrag si prefer sa imi petrec timpul liber citind decat sa fac alte activitati. Chiar si pe prietenii mei i-am convins sa citeasca macar o data o carte de acest gen. Sunt foarte interesante si chiar merita citite. Tu cand ai incercat sa citesti ultima oara o carte crestina?

Daca nu ai citit macar Biblia, caut-o acum la Maranatha si citeste-o. O sa aflii foarte multe lucruri interesnate despre religie.

 

Share Button