Cantarile Evangheliei Baptiste – trebuie sa le asculti

Intotdeauna am fost pasionata de cantarile bisericesti iar oamenii care fac parte din corurile bisericesti mi se par niste oameni extrem de impacati cu sine si extrem de fericiti. Ascult oricand cu placere Cantarile Evangheliei Baptiste, si merg ori de cate ori am ocazia, desi timpul nu imi permite sa fac acest lucru foarte des.

Trebuie sa recunosc ca la inceput am fost reticenta, dar la insistentele unei prietene care face parte din cor, am decis sa o insotesc in una din zile. Nu am regretat nici o clipa alegerea facuta. In momentul in care au inceput sa cante nu mi-am dorit decat sa nu se termine, sa dureze cat mai mult. Am fost cuprinsa de o liniste pe care nu o mai avusesem de ceva timp si am uitat de toate problemele care imi apasau umerii.

De atunci revin cu drag oricand si recomand tuturor apropiatilor. Vrand sa-i multumesc prietenei mele pentru ca m-a convins sa o insotesc , i-am cumparat Cantarile Evagheliei Baptiste. Asa cum ma asteptam, a fost foarte emotionata de cadoul primit. Cantarile Evangheliei Baptiste este o carte foarte importanta pentru cei ce aduc lauda prin cantare in biserica, dar si pentru coristi, dirijori sau credinciosi de rand.

cantarile_evanghelieii_1

Este o carte care nu ar trebui sa lipseasca unui membru al corului. Aceasta carte ofera o educatie spirituala si este un instrument care ajuta la formarea educatie muzicale. Acum ma bucur si mai mult de Cantarile Evangheliei Baptiste, stiind ca am contribuit cu ceva reprezentativ pentru cei care se inchina prin cantare.

Share Button