Ce dezavantaje am cand locuiesc cu chirie

Cei interesati de imobiliare Sibiu nu sunt interesati doar de a cumpara apartamente noi Sibiu , ci si de a inchiria. Eu sunt adepta statului cu chirie, insa, recunosc faptul ca acest lucru are o serie de dezavantaje.

Cand alegi sa stai cu chirie cel mai rau e daca nu ai o relatie buna cu proprietarul. Cand te uiti peste sutele de anunturi imobiliare Sibiu te uiti cu speranta ca totul va fi bine si frumos, insa, de multe ori realitatea e diferita. De multe ori nu depinde de tine daca aceasta relatie merge sau nu. Sunt insa si oameni norocosi care se inteleg foarte bine cu proprietarii, locuiesc in apartamente noi Sibiu si se bucura de viata.

Eu din fericire ma inteleg foarte bine cu proprietarul. Insa exista alte dezavantaje pe care uneori le resimt.

Un dezavantaj ar fi faptul ca nu pot face in locuinta orice modificari vreau eu. Mereu trebuie sa cer aprobare de la proprietar. Uneori accepta, alteori nu. Apoi, cand vine vorba de renovarea apartamentului, in mod categoric aceasta trebuie facuta de catre proprietar. Mai greu gasesti un proprietar care e dispus ca la 4-5 ani sa renoveze apartamentul. Nu sa schimbe usile, parchetul, mobila, dar macar sa dea cu var si sa ii dea un alt aer locuintei.

Un alt dezavantaj al statului cu chirie e faptul ca nu esti sigur de acel loc. Oricand poti fi contactat/a de proprietar pentru a te anunta ca trebuie sa parasesti apartamentul in maxim 1 luna de zile. Si din nou trebuie sa o iei de la capat si sa cauti prin anunturile de imobiliare Sibiu.

Statul cu chirie are o serie de avantaje, cum ar fi faptul ca te poti muta usor oricand, faptul ca nu stai cu grija unei rate de 30 de ani, etc. Insa, nu trebuie ignorate nici aspectele amintite mai sus atunci cand cauti chirie in apartamente noi Sibiu sau in apartamente mai vechi.

Daca tocmai vrei sa iti schimbi locul in care stai, daca vrei sa iti cumperi un apartament, o casa, un teren sau alte tipuri de proprietati, cauta-i pe cei de la NewConceptLiving. Aceasta agentie imobiliara Sibiu iti va veni in ajutor si vei gasi in cel mai scurt timp ceea ce cauti.

 

Share Button