Ce pot cumpara de la Rombiz?

Sunt adeptul lucrurilor noi si imi place sa imi cumpar (atunci cand imi permit) tot felul de produse abia scoase pe piata. De mult imi doream un hover board insa nu mi-am permis sa mi-l cumpar. Am gasit insa intr-o zi un hover board pret convenabil pentru mine si l-am cumparat de pe rombiz.ro. Nu e un pret foarte mic, insa, raportul calitate-pret este unul corect, ceea ce pentru mine chiar a contat.

Ce fac de atunci cu el?

  • Merg in parc

Daca vreau sa ma recreez pe timp de seara, merg in parc pe hover board. Parcul nu e foarte aproape de casa mea, fapt pentru care un astfel de dispozitiv imi este de mare ajutor. Ajung in parc foarte repede si ma bucur de natura. Daca si tu ai un hover board, poti face la fel. Insa, ai mare grija la masini, deoarece soferii sunt de multe ori neatenti la ce se intampla in jurul lor.

  • Merg la cumparaturi

De multe ori merg la cumparaturi cu hover boardul, insa, trebuie sa recunosc faptul ca il iau doar atunci cand nu cumpar foarte multe lucruri, atunci cand ceea ce cumpar imi incape in rucsac. E comod, placut si rapid. Nu trebuie sa ma mai inghesui in mijloacele de transport in comun, ci merg linistit oricand e cazul.

  • Merg la munca

Daca vremea de afara tine cu mine, de multe ori merg si vin de la munca pe hover board. Evit astfel sa folosesc masina personala in exces, nu astept minute in sir pana vin mijloacele de transport in comun si trec mult mai usor prin aglomeratia din oras.

Cred ca un astfel de dispozitiv ii poate fi util oricarei persoane care doreste sa se deplaseze rapid dintr-un loc in altul, dar si persoanelor care vor sa se distreze intr-un mod unic. Pe site-ul celor de la Rombiz  vei gasi mai multe detalii.

Share Button