Cleme pentru fixarea sticlei

Sticla poate fi oricand un accesoriu de baza la amenajarea locuintei. De ce poate fi un accesoriu de baza? Pentru ca atunci cand intri intr-o camera facuta doar din sticla, sau integral, ai o senzatie mai ciudata, ca si cum te-ai afla in viitor. Sticla poate reprezenta si viitorul in casa ta. Eu am ales sa folosesc sticla in foarte multe camere ale casei. Cel mai mult imi place cum a iesit scara, care este 100% facuta din sticla. E o senzatie destul de ciudata atunci cand urci pe scara si vezi totul sub tine prin sticla. Chiar si asa, este interesant si ceva de viitor, futurist.

Sticla se foloseste tot mai des si la birouri. Foarte multe firme folosesc pentru pereti sticla. Se monteaza foarte rapid, la fel de rapid se poate demonta, daca vrei sa maresti o camera sau sa o micsorezi. Pentru a monta sticla este nevoie si de niste cleme sticla speciale. Cu ajutorul acestora sticla sta prinsa fix in podea sau de perete. Cel mai des gasim pereti din sticla. Imi plac atat de mult ca mi-am montat si acasa niste pereti din sticla care fac legatura intre bucatarie si sufragerie. Asa pot vedea mereu ce gateste sotia in timp ce ma uit la meci in sufragerie.

cleme-sticla-si-conectori-in-puncte-497ro

Clemele pentru fixarea sticlei sunt foarte importante. Fara acestea, sticla va fi instabila si automat, va exista riscul sa cada si sa se sparga. Clemele speciale pentru fixarea sticlei nu se gasesc in orice magazin. Crosinox este unul din putinele magazine unde poti gasi astfel de accesorii pentru fixarea sticlei. Sunt multe tipuri de cleme sticla in functie de modul in care vrei sa imbini sticla si design-ul. Asa ca poti folosi cleme sticla circulare, rotunde sau patrate. Cu ajutorul celor de la Crosinox poti sa fixezi sticla perfect oriunde in casa sau la birou.

Share Button