Comanda mancare direct de pe telefon

De-a lungul anilor am testat sute de aplicatii care mai de care mai interesante. Imi place ca mereu sunt surprins de aplicatii noi si care se dovedesc a fi foarte utile si practice. Bineinteles ca din 10 aplicatii, 6-7 sunt doar de distractie sau ineficiente, insa 2-3 aplicatii pe care le testez in premiera imi plac foarte mult si mi se par utile in viata de zi cu zi.

Zilele astea am fost foarte ocupat cu testarea unor gadget-uri noi asa ca am zis sa comanda mancare online, daca am si posibilitatea aceasta. Zis si facut. Am inceput sa facut prin Google Play o aplicatie cu ajutorul careia sa pot comanda si eu niste mancare pe placul meu. Imi place mancarea romaneasca asa ca trebuia sa gasesc o aplicatie cu ajutorul careia sa iau mancare romaneasca. Nu am stat mult timp sa caut fiindca am dat peste o aplicatie interesanta a celor de la FoodPanda cu ajutorul careia am comandat niste mancare foarte buna.

Capture

 

Asta numesc eu aplicatie utila, fiindca e folositoare cand ti-e foame. Comanzi rapid mancare oriunde in orasul tau si in cel mai scurt timp cei de la FoodPanda te servesc chiar la tine acasa. Recent cei de la FoodPanda s-au extins in mai multe orase, asa ca ai posibilitatea sa comanzi de la restaurante de top si din orase precum Buzau, Iasi, Brasov, Cluj-Napoca, Ploiesti si multe altele.

 

1

 

Eu am comandat de pe un HTC M8 mancarea mea preferata. Am zis sa spun si marca deoarece aplicatia se vede foarte bine si pe un ecran de peste 5 inch. Pe langa asta, functioneaza foarte bine si poti comanda foarte rapid orice fel de mancare doresti. E o aplicatie utila iar daca nu ai un telefon pe Android, poti comanda si de pe site la fel de usor. Cand nu ai timp sa gatesti, FoodPanda devine bucatarul tau.

Share Button