Dormi mai bine cu oferta Dormeo

Multi ati auzit deja despre beneficiile produselor Dormeo. Acest brand produce saltele, pilote si plapume, perne, lenjerie de pat si diverse alte articole menite sa iti asigure un somn mai bun. Produsele dormeo sunt realizate din materiale moderne, folosind cele mai recente tehnologii de productie, iar acest lucru este confirmat de premiile si titlurile primite de marca de-a lungul anilor, in toata Europa.

Despre produsele dormeo se pot spune multe: care sunt materialele folosite pentru obtinerea lor, care este rolul aromaterapiei in obtinerea lor, cat si importanta ortopediei pentru rezultatele finale. Ma voi rezuma insa sa vorbesc doar despre salteaua pe care o am eu: Dormeo Siena Dreams, o saltea pe care ma odihnesc cu adevarat. Gasiti intreaga oferta dormeo in Cluj Napoca la Selgros. Pana in data de 05.08 salteaua are un pret redus si se mai ofera un cadou la achizitia ei: o perna anatomica Siena – accesati aici oferta online.

red

Iar ca sa va conving, o sa va enumar aici cateva dintre beneficiile folosirii unei astfel de saltele:

 

– este realizata din spuma Ecocell, o structura ce ofera corpului un suport excelent si o aliniere corecta a coloanei vertebrale.

– dispune de functia Clean Effect, care protejeaza salteaua de bacterii si praf. Tot datorita acestei functii, salteaua nu va prinde miros si va arata mereu curata.

– datorita sistemului AirX lateral, aerul circula eficient prin saltea si astfel se asigura un mediu de dormit respirabil si uscat.

 

Lista cu beneficii poate sa continue, insa daca nu renuntati si la obiceiurile proaste din timpul si de dinaintea somnului, tot nu veti avea un somn odihnitor. Asadar, fi-ti siguri ca:

 

– toate electronicele sunt oprite si departe de corpul vostru. Acestea trimit niste radiatii nefaste organismului nostru, care va pot afecta somnul.

– nu faceti sport inainte sa va puneti in pat. Activitatea fizica intensa va va agita si somnul va avea de suferit.

– nu cititi pana adormiti. Activitatile mentale au si ele un impact negativ asupra somnului.

– aerisiti camera in timpul noptii. Lasati geamul intredeschis pentru ca sa intre putin aer pe toata durata noptii.

 

Acum ca stiti ce sa faceti pentru un somn mai bun, va urez Noapte Buna!

 

Selgros Cluj Napoca

Produse alimentare si nealimentare

Calea Someseni nr.8 Cluj Napoca, 400388 , RO

Tel: 0264 503 000

 

Fax 0264 503 199

 

 

 

Share Button