Dronele pentru amuzament

Dronele sunt niste vehicule aeriene care pot fi controlate cu ajutorul unei telecomenzi sau chiar cu propriul smartphone. Pentru multa lume aceste dispositive, daca le putem numi asa, sunt de domeniul SF-ului, insa in special peste hotare ele sunt din ce in ce mai folosite de oamenii obisnuiti. Daca nu cu mult timp in urma, aceste vehicule aeriene erau folosite doar de catre armata, acum dronele pot fi folosite de absolute oricine pentru activitati precum surprinderea de fotografii, pentru filmari sau pentru simplul amuzament. Acestea pot fi cumparate acum si in Romania, iar preturile nu sunt exagerat de mari, cum probabil am fi tentati sa credem.

dji-phantom-2-vision-cu-radiocomanda-650x489Dronele au aparut pentru prima data in anii 20, Nikola Tesla fiind cel care le-a pus in functiune, si pentru mult timp acestea au fost doar niste vehicule militare, proiectate pentru a ucide si pentru a castiga razboaie. Ei bine acestea au suferit o transformare drastic, devenind astazi niste gadgeturi la are oricine are acces. Acestea pot fi numite jucariile perfecte pentru adulti, pentru ca persoanele de toate varstele sunt atrase inevitabil de aceste obiete.

Pe gnex.ro putem gasi drone la cele mai bune preturi de pe piata, si putem alege dintr-o mare varietate de astfel de gadgeturi. Acestea sunt folosite in principal pentru a filma evenimente importante sau pentru a face fotografii de neuitat din unghiuri de altfel imposibile. Multi insa le folosesc pentru purul amuzament, jocul cu dronele fiind un hobby ideal pentru multi. Poate cel mai convenabil aspect la aceste drone este faptul ca sunt extreme de usor de controlat, fiind compatibile cu un smartphone cu sistemul de operare iOS sau chiar Android. Filmarea apare pe telefon asa ca veti stii cu exactitate unde trebuie sa indreptati drona pentru a captura cele mai spectaculoase imagini si nu in ultimul rand, pentru ca aceasta sa zboare in siguranta.

Share Button