Evenimente caritabile

Cu toti am vazut cu siguranta macar o data la televizor un caz prin care un ONG incerca sa ajute o familie nevoiasa, un copil cu probleme, o familie dezorganizata sau multe alte cazuri peste care foarte multe alte persoane trec cu o totala nepasare.

Sunt sigura de asemenea ca fiecare dintre voi s-a gandit macar o data ce ar putea face pentru a-i ajuta, pentru a le aduce zambetul pe buze. Stiu este foarte greu sa depuneti bani pentru ei, dar eu va spun ca puteti printr-o simpla semnatura sa ii ajutati, o astfel de semnatura va ia maxim 3 minute si se face online.

Daca vreti sa ajutati atunci intrati pe link si semnati petitia Da Servicii Sociale, aceasta petitie va duce la cresterea bugetului alocat ONG-urilor si automat la ajutarea mai multor familii. Totul este posibil daca alegem sa fim alaturi de persoanele care au ceea mai mare nevoie de ajutorul nostru.

Mai mult decat atat pe data de 16 Octombrie 2015 la ora 18:00 a avut loc evenimentul Un milion de stele, acesta a fost organizat de organizatiile Caritas si a facut apel catre ajutorul Guvernului Romaniei.

Trebuie sa recunoastem ca Romanie este tara cu unul dintre cele mai mici procente alocate persoanele defavorizate, iar acest lucru trebuie sa se schimbe si ei au dreptul la o viata normala. Petitia isi propune cresterea cu cate 3 procente pe an pana in anul 2020 a bugetului acordat.

Pana la acest moment au semnat in jur de 1200 de persoane, dar numarul lor trebuie sa creasca, eu am semnat, tu vei semna?

Mai multe fonduri pentru servicii sociale din bugetul de stat, pentru a susține 40,3% din populația României aflată în risc de sărăcie și de excluziune socială. Semnează și tu petiția DA Servicii Sociale.
Mai multe detalii si pe www.unmiliondestele.ro

Share Button