Hote mai curate cu DR. HOTE

Curatarea hotelor este una dintre cele mai obositoare operatiuni. Din fericire, a aparut serviciul de curatare si degresare hote care se ocupa in totalitate de acest lucru in locul vostru. Acest lucru a fost posibil datorita infiintarii de firme de curatare hote. Astfel de firme se ocupa de curatarea intregului sistem de evacuare: curatare tubulaturi, curatare ventilatoare , curatare filtre etc.

  1. HOTE este echipa numarul 1 atunci cand vine vorba de curatarea hotelor. Acestia se ocupa de curatarea si degresarea hotelor industriale, hote de restaurant, cantine. Echipa DR. HOTE utilizeaza cea mai buna aparatura pentru curatarea sistemelor de evacuare. Pe langa echipamentul de ultima generatie, nici personalul nu este de prisos. Fiecare membru al echipei detine o calificar speciala pentru a efectua curatarea sistemelor de evacuare al aerului viciat.

Ce fel de servicii ofera DR. HOTE?

  1. HOTE ofera servicii de:
  • curatare hote
  • degresare hote
  • curatare si degresare tubulaturi
  • curatare ventilatoare
  • curatare ghene
  • curatare cosuri de fum
  • curatare aluminiu
  • curatare inox

De ce trebuie sa curatam hotele?

Cel mai important motiv este din cauza depunerilor de grasime care se acumuleaza in sistem. In hote, in special in tubulatura si ventilator, se depun straturi de grasime care provin de la mancarurile pregatite pe aragaz. Daca aceste grasimi nu sunt curatate la timp, se pot forma straturi masive, care devin inflamabile foarte usor. Straturile de grasime se pot topi chiar si la cea mai mica temperatura, devenind un combustibil care poate isca incendii.

Curatarea hotelor mai este importanta si din motive de igiena. In straturile de grasime se pot cuibari bacterii periculoase care pot contamina mancarea care se pregateste pe aragaz.  Totodata, necuratarea hotelor poate cauza in bucatarie mirosuri neplacute. Mirosurile neplacute pot atrage chiar si gandaci.

logo_PNG

Cat de des trebuie sa fie curatate hotele?

Pentru institutiile din alimentatia publica, hotele trebuie sa fie curatate o data la cel putin trei luni, acest termen este obligatoriu prin lege. Termenul poate varia, uneori hotele trebuie curatate o data pe luna, sau chiat de doua ori pe luna. Hotele din bucatariile caselor noastre trebuie sa fie curatate de doua ori pe an

Share Button