Huse pentru telefoanele mobile

Pentru protejarea telefoanelor mobile se fac huse speciale. Materialul din care se pot confectiona aceste huse de protectie pentru telefoanele noastre, poate fi din silicon, plastic, sau din piele. Toate aceste huse se fac in functie de modelul telefonului pentru care clientul doreste si sunt de mai multe tipuri in functie de preferinte:

-Huse de silicon
-Huse din piele
-Huse din plastic

Toate aceste tipuri de huse au rolul de a proteja cat mai bine telefonul impotriva loviturilor si a prafului care se poate depune pe ele, iar la un moment dat le poate defecta. Multi se intreaba de unde ar putea achizitiona huse si folii de protectie pentru telefoanele lor.

Unul din cele mai bune site-uri de unde poti cumpara online folii si huse de protectie pentru telefonul tau, este Mobisimo. Aici gasesti foarte multe modele compatibile pentru telefoanele mobile din tara noastra la cele mai bune preturi. Cei de la Mobisimo le ofera clientiilor sai calitate la preturi rezonabile. Acest lucru este in avantajul clientului fiindca iti poti achizitiona mult mai usor o husa de calitate si nu trebuie sa cheltuiesti multi bani. mobisimo-mafia-300x71

Husele din piele sunt recomandate pentru cei care vor sa isi protejeze telefonul si pe fata, fiindca ecranul se poate sparge foarte usor daca este lovit sau scapat pe jos. De aceea e bine sa ai telefonul intr-o husa fiindca nu mai trebuie sa fii atent foarte mult cum il tii in buzunar. Husele de silicon se pot pune doar pe partea din spate a telefonului insa sunt eficiente fiindca nu vei mai zgaria telefonul deloc pe carcasa. La unele modele de telefoane zgarieturile de pe carcasa se vad foarte urat, asa ca e buna o astfel de husa.

Share Button