Imaginea de brand conteaza

Cand iti creezi o firma trebuie sa stii pe ce te axezi, pe ce nisa doresti sa activezi, ce produse doresti sa aduci pe piata si cu ce te remarci in fata clientilor.

In momentul in care gasesti raspuns la aceste intrebari trebuie sa te gandesti si cum sa transpui acest business, toate valorile si principiile companiei tale intr-o imagine de brand. Toate elementele de brand trebuie sa exprime acelasi lucru, sa reiasa acel avantaj unic adus clientilor si care diferentiaza compania de competitori.

Multi considera acest proiect de imagine ca fiind unul simplu si usor de dezvoltat asa ca de multe ori antreprenorii care doresc sa se lanseze in afaceri isi creaza singuri imaginea de brand dupa ureche, insa lucrurile nu sunt deloc atat de simple precum par la prima vedere si tocmai de aceea s-au si dezvoltat companiile specializate in servicii de branding si rebranding. Identitatea de brand sta la baza unei imagini de succes, iar aceasta trebuie promovata corespunzator prin toate mediile de comunicare.

Agentia de branding Sigla si Lozinca este o divizie a renumitei companii de branding, BrandTailors si ofera servicii profesionale de branding pentru IMM-uri, pliandu-se pe nevoile si cerintele pietei in care compania activeaza.

Te invit sa intri pe www.siglasilozinca.ro si sa alegi serviciile care ti se potrivesc iar daca ai apelat deja la serviciile lor impartaseste-ne experienta ta.

Share Button