Jocuri online pentru copii

Inainte de a-mi lasa copilul sa se joace pe internet, verific eu daca jocurile pe care le incearca sunt atractive si daca are ce invata din ele. Am avut de cateva ori surpriza sa gasesc niste jocuri pe care nici eu nu le-am inteles sau erau atat de oribile incat nu puteam sa le joc nici 2 minute.

Nu inteleg cum pot sa faca unii jocuri cu tot felul de monstrii pentru cei mici. Copiii au nevoie sa invete doar despre lucruri frumoase, nu lucruri urate si pline de prostii. De aceea am mare grija ca copilul meu sa aiba parte doar de lucruri frumoase si sa nu se uite la orice fel de desene animate.

biciclete-de-munte-icon-1Am ramas placut surprins ca am gasit niste jocuri cu biciclete foarte frumoase pe net la Bugy. Cei de aici au o multime de jocuri online pentru copii, jocuri pe care si cei mari le pot incerca. Chiar daca miniclipurile sunt pentru copii, deoarece sunt jocuri mai mici special pentru ei, si noi putem sa ne jucam din cand in cand. Sunt jocuri relaxante, mai ales cele cu biciclete.

Am deja un joc favorit pe care il practic in fiecare zi. Alaturi de copiii mei incerc sa depasesc recorduri si sa devin cel mai bun. E interesant ca ma atrage lumea lor si pot vedea mai bine ce este rau sau bine in ceea ce fac copiii mei pentru a le da o buna educatie. Joaca-te si tu cu cei mici mai mult timp si te vei simti din nou copil.

 

Share Button