Lenjerii de pat 3D

Ti-ar placea sa dormi pe o lenjerie de pat 3D? Iata ca acum ai posibilitatea si ocazia sa iti indeplinesti visul. Se pare ca nu mai este aproape imposibil sa realizezi si fotografii 3D pe diverse materiale asa cum este bumbacul. Exista deja o multime de firme care comercializeaza lenjerii de pat cu desene in format 3D si sunt la mare cautare. 

Vanzarile cresc o data cu lansarea noii mode 3D. Pe langa lenjerii de pat 3D, am gasit recent si lenjerii de pat 5D. Acestea zici ca sunt HD, deci cred ca o sa ajungem la un moment dat sa ne uitam la lenjeria de pat ca la televizor. Ar fi foarte tare sa se poata realiza si lenjerii de pat cu clipuri video, iar acest lucru e posibil folosind realitatea augumentata care se afla in testare acum. Cu ochiul liber vei putea vedea doar o fotografie banala, insa cand indrepti camera unui gadget pe lenjeria de pat, se va porni un clip video folosindu-se realitatea augumentata.

_vyr_1983IMG_2789

Pentru a vedea o multime de modele cu lenjerii de pat cumparamisim.ro iti recomand sa intri si pe magazinele online de specialitate. Unul din cele mai bune de pe care imi comand lenjerii de pat 3D, este cumparamisim.ro. Aici pot sa cumpar si 2 lenjerii de pat fiindca una este cadou.

Daca iti place sa ai si tu o lenjerie de calitate atunci pe acest site gasesti tot ce ai nevoie. Iti recomand lenjeriile din bumbac fiindca sunt de cea mai buna calitate. Pretul este foarte mic fiindca ai parte de cea mai buna calitate. Oricand poti cumpara de aici la doar un click distanta lenjeria de pat preferata. Poti prinde si promotia de lenjerii la care mai primesti una gratuit. Alege o lenjerie de pat 3D care crezi ca se potriveste si in dormitorul tau si o sa vezi ca va arata altfel.

Share Button