Mergi mai des la stomatolog pentru a avea un zambet frumos

E bine sa mergi la medicul stomatolog mai des daca vrei sa ai mereu un zambet frumos si stralucitor. De cele mai multe ori ne este frica sa mergem la stomatolog insa nu am inteles niciodata de ce este aceasta frica fiindca nu ti se poate intampla nimic rau. E la fel ca la orice medic si controalele de rutina sunt necesare daca vrei sa ai niste dinti frumosi si normali.

Eu merg foarte des la medicul stomatolog fiindca vreau ca dantura mea sa nu aiba de suferit. Daca nu iti ingrijesti dantura cum trebuie atunci o sa ai mari probleme fiindca apar cariile si aceastea distrug maseaua pana la radacina.  Din pacate conform studiilor sunt pe ultimele locuri in Europa cand vine vorba de igiena dentara. Ca sa revenim pe un loc fruntas si sa fim un exemplu bun pentru altii e destul de greu insa trebuie sa avem mai mult grija de estetica si igiena orala. Daca nu iti ingrijesti coresspunzator dantura o sa se strice si nu o sa ma poti zambi ca un om normal. Nimanui nu-i place sa se uite la un om care nu are dinti in gura, dar se pare ca romanii nu au nici o problema cu asta.

zambet_sanatos_dinti

Oricum fata de cazurile in care nu exista solutii, sunt si oameni care vor sa isi repare dantura ca sa poata zambi la fel de bine ca inainte. Altfel poti sa discuti cu cei din jurul tau si sa zambesti cand ai o dantura frumoasa. Nu mai trebuie sa pui de fiecare data mana la gura cand razi fiindca iti este jena de ceilalti. Pentru estetica dintiilor poti face un control la medicul stomatolog. O sa aiba el grija sa te ajute ca sa ai o dantura frumoasa si stralucitoare. Dar cel mai important este sa faci controale periodice la medicul stomatolog. O clinica foarte buna unde mi-am reparat si eu dantura este cea de la Targoviste. Poti da click pentru estetica dentara Targoviste ca sa vezi ce presupune aceasta la Dentar Center si cum te pot ajuta medicii de aici sa iti refaci dantura. Poti vedea pe site-ul lor foarte multe lucruri interesante dar cel mai bine ar fi sa mergi la un consult pentru a-ti spune exact doctorul de ce ai nevoie. Ai grija de igiena danturii tale si o sa poti zambi cu orice ocazie fara sa te simti jenat de cei din jurul tau.

Share Button