Prese termice

Daca lucrezi in tipografie sau vrei sa iti lansezi o afacere cu personalizare de produse, atunci ai nevoie de o presa termica. Eu mi-am luat acum ceva vreme o presa termica pentru a imprima diverse mesaje pe tricouri. Imi place sa ma distrez imprimand mesaje haioase pe tricouri si chiar am reusit sa fac o afacere din asta. Exista o gama larga de prese termice pe care le poti incerca. Acestea difera de la una la alta in functie de calitate si functii.

Eu mi-am luat pentru inceput o presa mica dar foarte utila. Clam Basic este o presa foarte ieftina, facuta special pentru cei care nu au un buget mare pentru prese. E o presa despre care pot spune ca poate fi folosita de oricine, indiferent ca esti incepator sau profesionist in domeniu.

Am ales sa lucrez pe o astfel de presa la inceput cand doar ma distram facand tricouri personalizate. Clam Basic are si display digital pe care se poate regla temperatura si timpul. Chiar este o presa termica usor de folosit de catre oricine. Iti recomand sa o incerci daca vrei sa inveti cum sa personalizezi diverse lucruri.

resize (1)

Daca vrei sa incerci prese termice profesionale, atunci trebuie neaparat sa iti iei o presa termica Hotronix Air Fusion. Momentan, aceasta este singura presa termica care are si presiune ajustabila in mod automat. Poate fi de mare ajutor in orice tipografie, asa ca daca vrei sa lucrezi la nivel mare, trebuie neaparat sa o ai.

Astfel de prese gasesti si online. PIN este unul din cei mai buni distribuitori de prese termice. Aici gasesti si alte lucruri care iti pot fi de folos in firma. Intra pe site si afla cum poti pune mana pe cea mai buna presa din domeniu, sau daca vrei sa incepi mai usor, cumpara presa Clam Basic.

 

Share Button