PTC Auto – pentru șoferi case se respectă

Ești conștiincios, responsabil și calculat? Nu ești cool. Ești prea meticulos, cam fricos și respecți toate regulile? Iarăși nu dă prea bine în lumea șoferilor. A fi un pic agresiv și un pic iresponsabil e fix ceea ce te face candidatul ideal pe șosea. Citeam într-o zi cum niște camionagii americani și-au scos catalizatoarele de la mașini și umpleau bicicliștii de fum negru ca să arate cât sunt ei de băieți răi care nu le pasă de ecologie, poluare și alte nimicuri.

Protejează-ți mașina cu PTC Auto

Uneori, a fi responsabil e o formă de respect pentru tine, pentru timpul și munca ta. Poate și pentru cei din jurul tău. Cool sau mai puțin cool, e bine totuși să ne dotăm mașinile cu tot ce trebuie pentru că surprizele costă scump.

Un set de bandouri laterale, niște protecții pentru praguri, tăvițe de portbagaj și covorașe auto sunt indispensabile mai ales dacă nu ne dau banii afară din casă. Un pic de responsabilitate n-a făcut rău nimănui. O vizită la ptc-auto.ro te poate ajuta și pe tine să alegi accesoriile potrivite pentru mașina pe care o deții. PTC Auto este un magazin cu o gamă foarte variată de accesorii pentru toate tipurile de mașini.

Dotează-te cu accesorii noi

De la ptc-auto.ro se pot cumpăra după cum urmează: covorașe auto originale din cauciuc sau mochetă, tăvițe auto și tăvițe auto premium, bandouri laterale și protecții pentru praguri.

Toate aceste accesorii te ajută pe tine ca șofer și deținător de mașină să păstrezi mai bine curățenia, să-ți ferești mașina de zgârieturi, rugină și alte tipuri de neplăceri care deteriorează constant aspectul, valoarea și calitatea unei mașini indiferent de model sau firmă.

logo

Covorașe noi pentru toate mașinile

Din oferta ptc-auto.ro poți alege exact setul de covorașe destinat tipului tău de mașină. Oferta include absolut toate tipurile de mașini populare pe piață la ora actuală, de la cele mai noi la modelele apărute acum câțiva ani.

E foarte bine să alegi covorașele potrivite pentru că sistemele de prindere se vor potrivi perfect iar dimensiunile vor fi cele corecte. Covorașele trebuie să se încadreze perfect în conturul mașinii și să aibă margini înalte. La ptc-auto.ro găsești covorașe originale, din cauciuc rezistent, și covorașe mochetă, care se produc la comandă, după specificațiile tale.

Tăvițe pentru portbagaje curate

Tăvițele de portbagaj se aleg tot după modelul mașinii pentru că trebuie să se muleze perfect pe suprafața mașinii. Un astfel de accesoriu protejează interiorul portbagajului de praf, umezeală, rugină și mirosuri neplăcute.

Pe parcursul timpului, mașina se uzează inevitabil datorită diverselor incidente prin care trece. O zgârietură ici, una colo, o pată ici, una colo, ceva rugină pe praguri și mașina ta nou-nouță nu mai arată perfect. Mașinile se uzează însă lucrurile pot fi ținute sub un oarecare control dacă avem ceva mai multă grijă.

Cumpărând accesoriile potrivite, făcând curățenie la timp și având mereu grijă cum și pe unde parcăm, putem avea satisfacția unei mașini fără prea multe neajunsuri. E normal să se întâmple câte ceva dar e și mai normal să prevenim aceste incidente și să ne păstrăm interiorul și exteriorul intact.

Share Button