Sfaturi pentru o viata sanatoasa

Da, inca este iarna, dar asta nu trebuie sa ne opreasca sa facem miscare, chiar in cartierul nostru. Cei mai multi dintre noi folosim lipsa conditiilor ca si scuza si o amanam de la o saptamana la alta. Nu e chiar asa. Daca vrei sa te mentii in forma, incearca sa gasesti cea mai buna solutie.

Miscarea este elementul esential pentru o viata sanatoasa. In Greenfield, cartierul in care gasesti apartamente noi cu 2 camere in Bucuresti, te bucuri de conditii propice pentru practicarea sportului in aer liber- padurea Baneasa. Cartierul este inconjurat de padure pe 2 laturi ale sale, trebuie doar sa cobori din apartament si sa te bucuri de natura.

Winter trail running: man takes a run on a snowy mountain path in a pine woods.

Desigur conteaza si stilul de viata pe care il ai de obicei. Daca duci o viata dezordonata, te trezesti tarziu si de putine ori apuci sa consumi micul dejun – cea mai importanta masa, iti va trebui un efort de vointa sa te trezesti mai devreme pentru alergarea de dimineata.

Celor matinali le va fi mai usor sa-si inceapa ziua cu o alergare prin padure si apoi sa se bucure si un mic dejun sanatos.

Chiar si pentru cei mai comozi se gasesc solutii, o plimbare prin padure pentru a se bucura de silvoterapie, cu efecte atat asupra sanatatii trupului, cat si a psihicului, alungand tensiunile interioare.

Importanta este si alimentatia. Consuma multe fructe si legume, bea multa apa si renunta la mancarurile prajite si grase. Corpul are nevoie de vitamine iar oasele de calciu. Consuma lapte si branzeturi la micul dejun.

Creeaza-ti propriul program si incearca-l sa-l respecti. Cartierul Greenfield te ajuta si iti ofera cadrul natural de care ai nevoie. Nu renunta la practicarea sportului in aer liber- sanatatea ta conteaza !

 

Greenfield
Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044
Phone: +40 21.230.75.70/71/72

Share Button