Sistemele de pontaj si rolul acestora

Prea putini mai sunt cei din societatea curenta care nu au auzit despre sistemele de control acces si pontaj si cum functioneaza acestea. Mai ales de cand majoritatea companiilor isi promoveaza serviciile si produsele in mediul online, site-uri precum rfidshop.ro sau altele de acest gen sunt cunoscute de cei mai multi utilizatori.

Sistemele de control acces si pontaj au si vor avea mereu un rol foarte important de indeplinit: protejarea institutiilor, tinerea in siguranta a informatiilor confidentiale de administratie, dar si controlarea persoanelor care intra si ies din anumite zone sau institutii.

Pontajul electronic, cu toate elementele ce tin de acesta, nu mai este o noutate pentru aproape nimeni. Acesta reprezinta una dintre cele mai eficiente metode de protectie a unui obiectiv. Acest lucru se datoreaza restrictionarii riguroase in amplasament atat a accesului autovehiculelor straine, cat si a persoanelor.

Principala functie pe care o indeplineste un sistem de pontaj de calitate este asigurarea controlului eficient al accesului care se face in zonele mai importante din punct de vedere administrativ. Cu ajutorul acestor sisteme, sunt intocmite permanent rapoarte detaliate ce inregistreaza activitatea din cadrul companiei respective.

Exista mai multe tipuri de sisteme de pontaj si control acces, fiecare ideal pentru a fi intrebuintat in locuri precum intreprinderi de dimensiuni mai mici sau mai mari, diverse companii, dar si incaperi in care sunt depozitate obiecte de valoare.

gen-vyr-191pontaj-aparat-de-pontaj-amprenta-digitala

  • Terminal de control acces cu recunoastere faciala – cele de pe rfidshop.ro sunt renumite atat pentru eficienta pe care o au, cat si pentru design-ul modern cu care se prezinta. In cazul acestora, identificarea se face prin recunoastere faciala, card RFID sau PIN. Chiar daca costul unui astfel de sistem este destul de ridicat, merita facuta investitia, pentru rezultate de durata.
  • Terminal biometric de pontaj si control acces – modelul Suprema BioStation A2, de pe site-ul anterior mentionat, reprezinta unul dintre cele mai avansate astfel de sisteme cunoscute pe piata din tara noastra. Identificarea se realizeaza prin intermediul amprentei digitale, aparatul oferind in acelasi timp o platforma de securitate de ultima generatie, dar si o tehnologie biometrica de neegalat.
  • Terminalul de pontaj si control acces iClock S880-EM de pe rfidshop.ro se prezinta intr-un design foarte placut si poate fi amplasat chiar si la vedere, deoarece aspectul modern al acestuia nu va face decat sa completeze decorul din incapere. Acestea dispune de identificare realizata prin card si cod PIN. In compomenta acestuia este inclusa o camera care inregistreaza diverse imagini ale evenimentelor de pontaj, ce sunt primise catre server in format alb-negru.
  • Terminalul multifunctional de pontaj si colectarea datelor din productie Biopad 100 promovat pe rfidshop.ro, se diferentiaza de celelalte sisteme prin o serie de caracteristici pe care le detine. Acesta nu doar ca se concentreaza pe managementul eficient al timpului, insa poate ajuta utilizatorul sa dezvolte variate aplicatii, in maniere intuitive si confortabile. De asemenea, acestea ofera si posibilitatea de a dezvolta o serie de solutii pentru diverse sectoare ale pietei.

Indiferent de modul de identificare, cert este faptul ca aceste sisteme de pontaj chiar sunt eficiente si usureaza considerabil de mult munca proprietarilor. De fapt, acesta este si motivul pentru care atat de multi sunt cei care se orienteaza catre cele promovate in cadrul site-ului rfidshop.ro.

Share Button