Tipuri de drone

Dronele ca si alt produs ce se comercializeaza pe piata noastra, difera de la model la model, astfel difera si preturile. De exemplu, gasim drone la preturi accesibile dar acestea nu prea filmeaza bine si autonomia de zbor era redusa, aproximativ de la 5 minute la 10. Dar daca dispunem de ceva bani, ceva mai multi as putea spune, putem cumpara si o drona de 3000 de lei care poate zbura pana la 30 de minute.  Si totusi, exista si drone care pot zbura timp de o ora, si nu mai zic de camera si tot echipamentul care este folosit pentru aceasta, intr-adevar aceste drone nu sunt pentru oricine, pretul lor ajungand chiar la peste 17 000 lei, ceea ce ne face sa ne intrebam cine ar putea da asa de multi bani pentru a achizitiona o drona.

gnex4

In timp ce cautam drone pe internet am gasit o drona destul de accesibila. Aceasta este defapt o mini-drona pe nume Cheerson CX-10, acesta drona se lauda cu faptul ca este cea mai cautata mini-drona. Dar sa nu va pacaleasca faptul ca este mica, ea este de altfel si foarte rezistenta. Singurul defect, ca sa-i spun asa, este faptul ca are o durata de zbor mica, fiind vorba de intre 5 si 8 minute. Dar daca vorbim de pret realizam ca aceasta drona este pentru buzunarul oricum, avand un prêt de 200 Ron, iar daca o gasim la oferta ajungem lejer la 139 Ron.

Cealalta categorie de drone o reprezinta categoria dronelor foarte scumpe. In ciuda pretului foarte mare pe care aceste drone ultra moderne le au, exista si o categorie de oameni care si-au facut din drone o afacere. Aceasta afacere paote porni de la filmari din aer, la diferite evenimente sau pot ajunge pana la explorari, acolo unde oamenii nu pot ajunge.

Share Button