Transport de persoane in tara si strainatate

Din anul 2004 NickTrans ofera cele mai bune conditii celor care vor sa calatoreasca atat in tara cat si in strainatate. In special, firma se ocupa cu transportul de persoane in strainatate. Sunt foarte multi romani care aleg autocarul pentru a merge in strainatate. Chiar daca stai 2-3 zile pe drum, nu cheltui foarte multi bani. Pentru cei care sunt la inceput de drum si vor sa economiseasca bani inainte de a-si asigura un loc de munca stabil in alte tari, biletul pentru autocar este cel mai convenabil. Sunt si oameni care prefera sa puna pachete prin intermediul autocarelor pentru cei dragi. Preturile sunt foarte mici mai ales la NickTrans.

Untitled-1Recent am descoperit aceasta firma cand am ales serviciile lor. Iti recomand si tie sa alegi serviciile lor fiindca poti avea parte de o gama larga de servicii pentru o calatorie fara griji. In cadrul pachetului de calatorie, NickTrans iti poate rezerva biletele, poate face asigurare medicala pentru calatoriile in alte tari, iti pune la dispozitie informatii turistice despre zonele care urmeaza sa fie vizitate pe parcursul calatoriei, dar si vine cu oferte speciale de vacanta pentru sejururi pe litoral sau pentru trasee turistice. Deci cei care doresc sa ajunga si in vacanta, pot alege serviciile de transport de persoane al acestei firme.

Eu am ales de fiecare data serviciile lor in interes de serviciu. Nu imi place sa merg cu avionul asa ca prefer autocarul nicktrans-afis-colete2pentru a ma deplasa in diverse tari. Am de fiecare data cele mai bune locuri in autocar si ma simt confortabil pe tot parcursul calatoriei. Cei de la NickTrans pot sta la dispozitia celor care doresc sa ajunga in Spania, Portugalia sau Anglia. In aceste tari se fac traseele pentru calatori asa ca daca ai nevoie de bilete pentru o calatorie in strainatate, ai si tu la cine sa apelezi.

Toate autobuzele de la NickTrans sunt echipate cu aer conditionat si sistem de incalzire independent. Confortul este asigurat pentru toti pasagerii care doresc sa calatoreasca cu aceasta firma. In plus, autocarele sunt echipate cu sistem audio-video, DVD, toaleta, iar unele autocare au si o mini-bucatarie pentru traseele mai lungi.

Nicktrans-111

Cei care doresc sa calatoreasca in strainatate au de ales intre cele mai bune servicii de transport de la NickTrans si alte solutii de la firmele concurente. Aici toate detaliile sunt puse la punct inca de la inceput si fiecare calator stie exact ce beneficii are si ce trebuie sa faca pentru a calatori in toata Europa. Intotdeauna biletul se achizitioneaza la plecare si pretul acestuia include doar turul. Pentru retur se va face alt pret in functie de zone si de data plecarii. Orice calator poate avea maxim 40 kg de bagaje, altfel se va plati o taxa pentru kilogramele in plus. Iti recomand sa ai toate actele puse la punct fiindca soferii niciodata nu vor sta sa iti verifice actele pentru frontiera. Cine are probleme la frontiera trebuie sa se descurce singur si sa incerce sa rezolve totul cat mai rapid pentru a continua calatoria cu autocarul. Sunt destul de multe avantaje pe care le are orice calator, asa ca te las si pe tine sa descoperi toate avantajele unei calatorii cu autocarul.

 

Share Button