Apple Watch ar putea primi curele smart.

La scurt timp dupa debutul lui apple Watch pe piata era descoperit la bordul acestui un port foarte ajutator, care a fost putin ascund, afirmandu-se la acea vreme ca ar putea fi folosit pentru curelele de tip smart. Asadar, zilele trecute teoria a revenit si am putut observa acest lucru pe asemenea accesorii in anul 2016.

Cei de la TechCrunch au aflat in prima faza ca Apple Watch soseste cu un port ascuns in conectorul bratarii acestuia, teoretic, acesta va fi folosi pentru diagnostic dar si debugging, recentele speculatii afirmand ca  ca pe viitor acest device ar putea sa fi deschis tertelor parti, fiind de asteptat ca in 2016 sa putem vedea curele care au senzori in plus dar si alte tipuri de accesorii modulare, de la difuzoare la camere dar si, evident, device-uri medicale, fiind vorba de un senzor pentru respiratie, unul pentru tensiunea arteriala, un termometru dar si alte aplicatii asociate fitness-ului. Trebuie sa privim cu atentie aceasta noua idee, mai ales ca de fiecare data cand am vazut un port misterios care a fost lasat liber pe vreun terminal, nu am priimt alte surprize dupa, aici gandindu-ne la consolele PSP si PS Vita, care nu soseau cu nimic special, la porturile extra de care aveau parte.

Asadar, trebuie sa ne asteptam ca in 2016, Apple Watch sa soseasca cu acest port „ascuns” care, probabil va avea si alte functii in plus, care sa ne ajute destul de mult in momentul cand purtam acest terminal la mana, nefiind inca ceva sigur, deoarece, curelele smart inca nu si-au facut simtita prezenta, aceasta informatie fiind doar un zvon neconfirmat, ramanand de vazut daca cei de la Apple au de gand sa ne dea spre folosinta aceste noi porturi extra, care, evident ne vor aduce cateva functii in plus. In concluzie, asteptam anul 2016 pentru a vedea daca noile Apple Watch-uri vor sosi cu aceste functii.

Share Button