Apple Watch

Apple Watch este un dispozitiv îndrăzneț, produsul unei mari companii care încearcă să agite putin piaţa de ceasuri smart. Are formă dreptunghiulară şi colţuri rotunjite. El apare în 38 de modele cu diferite culori, materiale şi dimensiuni care sunt destul de scumpe. Preţul ceasului porneşte de la 349 $ şi poate ajunge până la suma de 17,000 $.

Ceasul există în două dimensiuni  38 şi 42 mm, în ambele modele este inclus safirul, precum și trei versiuni: Sport, Watch și Edition. Ultima versiune, Edition, are cureaua formată din aur de 18 karate, iar celelalte două din silicon. În conformitate cu aspirațiile celor de la Apple către bijuterii de lux și cu o atenție obsesivă pentru detalii, ceasul este construit din oțel cu un luciu ridicat.

Este format dintr-un ecran OLED, iar pe partea de jos are senzori pentru bătăile inimii. Acestea sunt învelite în cristale de safir pentru iubitorii de ceasuri de lux. Bateria acestuia are o durată de până la 18 ore, poate permite plata plăţilor mobile şi este dotat cu cele mai populare aplicaţii.

applewatch

Cu un procesor S1 şi un ecran multitouch (sensibilitate suplimentară la atingere) el se poate conecta doar la dispozitivele iPhone şi oferă interfaţe bluetooth şi Wi-Fi. Putem schimba uşor conversaţiile de la ceas la telefon, să citim mesaje, putem răspunde prin dictare vocală sau putem deschide telefonul de unde să preluăm şi să scriem.

Un lucru interesant este notificarea prin vibraţie la primirea unei notificări. Este primul produs al celor de la Apple disponibil in atât de multe versiuni. Acesta este dotat cu o rotiţă pe laterale cu care se poate face zoom pe aplicaţia de hărţi, Apple Maps. Pe lângă această aplicaţie mai putem regăsii şi aplicaţii pentru Mail, iTunes şi vreme. Aplicațiile sunt afișare sub forma unui norișor. În plus mai găsim senzori de mişcare şi GPS.

 

 

Share Button