Ceasurile Samsung Gear S2 au aparut oficial la Berlin

Ultima, dar si cea mai mare conferinta de la IFA, a avut loc chiar in ultima de zi de show, ea fiind sustinuta de cei de la Samsung, ea incepand seara, sud-coreenii sosind la IFA 2015 cu niste terminale promise din luna august, de la cunoscutul eveniment Unpacked care a avut loc in New York, fiind vorba despre un nou smartwatch, mai exact, modelul Gear S2, el fiind anuntat oficial cu cateva zile in urma, sud-coreenii miscandu-se destul de repede, ei reusind sa aduca un terminal inovativ la IFA, reusind sa faca o miscare foarte buna.

Aici vorbim despre doua modeluri, si anume Gear S2 si modelul S2 Classic, ele aducand o noutate pentru cei de la Samunsg, fiind vorba de compatibilitatea cu orice telefon care va rula cel putin Android 4.4 si va avea o memorie RAM de minim 1.5 GB. Cele doua smartwatch-uri nu vor rula android, ele sosind cu Tizen OS la bord, avand un corp circular ce va sosi si cu o margine rotativa. Aceasta ofera modalitati noi de a interactiona, prin rotire, fara a trece de la o lista la alta, alegand aplicatii sau modificari cu ajutorul watch face.

Bineinteles, se pare ca va exista si o interactiune via touchscreen. Modelul Gear S2 si Gear S2 Classic va sosi in magazine in luna octombrie, avand aproximativ 1000 de aplicatii pregatite in ecosistem pana in acea luna. Ramane de retinut si ca va exista un model Gear S2 ce va avea conectivitate 3G, aceste noi modele impartasind aceleasi dotari, si anume 512 MB RAM, un procesor dual core tactat la 1.1 GHz, si un ecran AMOLED de 1.2 inch in timp ce rezolutia acestuia va fi de 360 x 360 pixeli, plus dotari precum Bluetooth 4.1, NFC, dar si WiFi.

Asteptam aparitia acestor smartwatch-uri in magazine, in mod oficial, ramanand de vazut daca va avea parte de multe comenzi.

Share Button