Pebble Time este acum pe Kickstarter

Pebble Technology Corporation, este o companie cu un nume mare, iti da impresia ca este o multinationala cu sedii in toata lumea, insa, este o companie mica ce produce gadgeturi uimitoare. Deocamdata ei se axeaza doar pe nisa smartwatch-urilor, insa am certitudinea ca orice produs ar dori ei sa creeze, ar face-o mai bine ca oricine. Acestia au mai avut doua smartwatch-uri de succes, si anume Pebble Watch si Pebble Steel. Ieri insa, acestia au creat un kickstarter pentru noul lor produs, si anume Pebble Time.

Pebble Time

Pebble Time este o inovatie in lumea smartwatch-urilor, pentru ca de obicei cand vorbim de acestea, fie arata superb si au un ecran luminos ce produce culori superbe, dar bateria se termina la sfarsitul zilei, fie renuntam la acel ecran in favoarea bateriei, astfel avand un ecran monocrom e-ink, bateria durand astfel pana la 3 saptamani. Pebble Time incearca sa ia ce este mai bun din ambele lumi, durata de viata a bateriei dar si calitatea unui ecran superb.

Pebble Time

Astfel ce Pebble Time are un ecran superb e-ink color ce poate reproduce 64 de culori in total, iar bateria lui tine o saptamana, nefiind nevoie sa il incarci zilnic sau o data la doua zile. Fiind totusi un ecran cu consum de energie mic, acesta sta pornit mereu si iti afiseaza informatiile utile. In Pebble Time, ei au incorporat o interfata de tipul timeline care arata utilizatorului ce a facut in trecut, ce are de facut acum, si ce are de facut in viitor, astfel ca, in fiecare moment iti arata informatia potrivita, de care ai nevoie, si mereu stii ce ai de facut. Cei de la Pebble Technology Corporation si-au propus sa stranga 500 de mii de dolari pentru acest kickstarter, insa deja in primele doua zile au strans aproape 9 milioane de dolari.

Pebble Time

Share Button