Alcatel a lansat tableta de 17 inch, modelul Xess

Alcatel a lansat la IFA 2015 o tableta destul de interesanta, aceasta avand ca tinta, utilizarea lor in bucatarie, terminalul purtand denumirea de Alcatel Xess, sosind cu un ecran care in diagonala masoara 17.3 inch, avand ca sistem de operare Android.

Modelul de fata este unul destul de elegant, sosind cu un kickstand in spate, kickstand ajustabil, dar si un maner special, la bord fiind situate si doua difuzare JBL de 3 Watti, acestia oferind o reproducere unica a sunetului, tableta avand rolul de a impaca toata familia, fiind in special folosita in bucatarie pentru retete, dar si in sufragerie pentru a viziona seriale, filme, sau copii pentru a face desene. De altfel, si gamingul este pe lista, dar si socializarea, desi de pe aceasta tableta nu putem purta o conversatie decat cu casti in urechi, eventual, altfel, nu se remarca vreo posibilitate.

Tableta se poate rabata folosind suportul la 75, 50 sau 30 de grade, in functie de necesitatate. Avand in vedere diagonala, pot spune ca grosimea de 9.15 mm este rezonabila. Primim si un stylus la pachet si un Smart Dock, plus un mecanism de fixare pe perete. Cei care se simt inspirati pot folosi aplicatia SketchBook oferita la pachet cu tableta, care include numeroase brush-uri, culori si efecte pentru realizarea de desene si caricaturi.

Tableta are un design foarte interesant, tocmai din pricina marimii acesteia, putand fi foarte usor asemanata cu un ecran al unui laptop, doar ca terminalul este unul cu mult mai subtire decat un ecran de laptop. De altfel, si suportul pentru a ajusta tableta la 75, 50 sau 30 de grade este o inovatie, acest lucru nemaifiind vazut pe  vreo tableta, sau vreun alt device din ziua de astazi. Asadar, asteptam si data de lansare a acestei tablete, ea nefiind una exact, specificandu-se diferite date, nimic nefiind sigur in momentul de fata, insa, asteptam mai multe detalii pentru a putea face un articol mai detaliat despre tableta in cauza.

Share Button