Asus lanseaza singura tableta cu 4GB RAM

Asus a anuntat zilele acestea lansarea unei tablete cu 4GB RAM, fiind vorba despre modelul Asus ZenPad S8. Din pozele vazute de noi este o tableta de foarte buna calitate, fiind si foarte subtire, si are o carasa cu un design foarte placut, de altfel si ecranul tabletei fiind unul de buna calitate.

Din pacate pe piata din Romania va aparea abia in trimestrul trei, ceea c ear inseamna lunile iulie, cel mult septembrie. Un defect al acestei tablete ar fi faptul ca nu vine cu o conectivitate 4G/3G.

Modelul a fost anuntat zilele trecute la congresul Computex, modelul acesta de la Asus fiind printre cele mai interesante tablete ce au fost lansate zilele acestea, de altfel fiind si singura tableta in acest moment ce soseste “sub capota” cu 4GB RAM !

Asus-ZenPad-S8

Au scos 3 modele diferite, adica, in functie de memorie, memoria sa incepand de la 16GB si urcand pana la 64GB, bineinteles si pretul crescand. Este de mentionat ca, si daca vom cumpara modelul cu 64 GB de stocare vom avea si un slot de microSD.

Tableta vine cu un ecran de 8 inchi pe o rezolutie de 2048 x 1536 pixeli, cu o protectie tip Gorilla Glass. Procesorul sau este unul Quad-Core de la Intel, fiind vorba de modelul Z3580. Dupa cum am spus, vine cu 4GB de RAM, dar puteti cumpara si versiunea cu 2GB, cea cu 2GB, evident, fiind mai ieftina. Modelul vine cu Android 5.0 Lollipop si are o grosime de aproximativ 6.6 mm, cantarind cu putin sub 300 de grame, adica 298 de grame.

Asus lanseaza in ultimul timp numai gadget-uri interesante, dupa modelul Zenfone2, care are acelasi procesor ca si aceasta tableta, de aici reiesind faptul ca cei de la Asus au fost multumiti de cum isi face acel procesor treaba.

Share Button