Asus Padfone X Mini

Asus Padfone X Mini este un telefon daca pot spune asta dar este si o tableta, de fapt este un hibrid. Cum? Acesta are un doc, o statie Padfone cu un screan IPS+ de 7.0 inch cu o rezolutie de 1280 x 800 pixeli, o baterie de 2200 de mAh si o camera frontala de 1 MP. Introduci telefonul in doc, iar acesta devine tableta, il scoti si este un telefon normal, schimbarea petrecandu-se usor si rapid, resursele telefonului fiind folosite atunci cand se foloseste in modul tableta. Este ca si cum ai avea un ecran mai mare pe care il poti conecta la telefon si viziona filme sau juca jocuri.

Asus Padfone X Mini

Asus Padfone X Mini, telefonul, are un ecran tactil capacitiv IPS+ LCD cu o rezolutie de 854 x 480 pixeli, cu o densitate de 218 pixeli pe inch. Procesorul telefonului este unul destul de neobisnuit pentru un telefon, este un Intel Atom Z2560 Dual-Core 1.6 GHz care asigura performanta atat pentru telefon cat si pentru tableta. Modul tableta necesita mai multa putere de procesare, deoarece este un ecran mai maire cu mult mai mult pixeli ce trebuie controlati, insa acest procesor se descurca fara probleme in ambele moduri.

Asus Padfone X Mini

Camera telefonului este un de 5 MP cu autofocus, blitz LED, geo-tagging, focus la atingere, detectia fetei si inregistrare video Full HD 1080p la 30 de cadre pe secunda. Camera lui Asus Padfone X Mini este destul de dezamagitoare la cei 5 MP, iar camera secundara nu este deloc mai buna avand doar 2 MP. Asus Padfone X Mini are 8 GB de memorie de stocare, extensibil cu un card micro SD cu o capacitate maxima de 64 de GB, si are si 1 GB de memorie RAM. Telefonul ruleaza androi 4.4.2 KitKat.

Share Button