Au aparut specificatiile pentru Sony Xperia Z4 Tablet Ultra

Sony Xperia Z4 Tablet Ultra promite sa fie o noua tableta din Japonia cu specificatii impresionante.Seria Z4 lansata de cei de la Sony vine cu doua telefoane inteligente dar si cu o tableta Xperia Z4 Tablet, insa se pare ca vom avea la dispozitie in curand si tableta Z4 Tablet Ultra care are cateva caracteristici in plus.

In ciuda faptului ca cei de la Sony ne-au obisnuit cu device-uri care nu sunt neaparat aratoase, design-ul tabletei Sony Xperia Z4 Tablet Ultra este unul destul de reusit. Insa aspectul nu este singurul lucru pozitiv adus de Xperia Z4 Tablet, aceasta dispunand si de un hardware destul de bun.Display-ul este 4K UHD cu o rezolutie de 3,840 x 2,400. Procesorul este unul destul de puternic, un Qualcomm Snapdragon 810 care suporta fara probleme rezolutii 4k datorita noului chipset grafic Adreno 430.

Memoria RAM nu lasa nici ea de dorit, tableta fiind dotata cu 6GB RAM LPDDR4, o memorie dispusa in doua sloturi de cate 3GB. Bateria este una de top si este un punct forte extrem de important al tabletei, cu cei 12,000 de mAh. Display-ul de 4k poate scadea putin autonomia insa aceasta ramane una impresionanta. Intrebarea este daca exista o diferenta vizibila intre tabletele cu display 2K si cele cu display 4K.

Share Button