Samsung „uita” sa lanseze tableta prezentata mai anterior !

Zilele trecute a avot luc la New York evenimentul Samsung Unpacked, la New York, eveniment la care, firma sud-coreeana si-a prezentat cele mai noi gadget-uri, evident, acolo fiind prezentate si Galaxy S6 Edge+ sau Galaxy Note 5, doua dintre cele mai asteptate device-uri ale anului, care au aceleasi dotari hardware, fiind putin modificate ca si design.

Desi au fost lansate cele doua device-uri din gama Galaxy, tableta fata de care Samsung promitea ca va revolutiona piata tabletelor, se pare ca tableta prezentata intr-un teaser defacut public de Samsung Filipine nu a fost lansata. Atunci Samsung Filipine anunta faptul ca pe data de 13 august, pe langa cele doua device-uri din gama Galaxy, va fi lansata si o tableta cu adevarat inovatoare, avand o rama metalica dar si un display curbat.

Din nefericire, la evenimentul din New York nu a mai fost facut nici un anunt fata de lansarea acestei tablete, nestiindu-se motivul pentru care aceasta tableta nu a fost lansata. In schimb, incep sa circule informatii conform carora, sud-coreenii nu au lansat tableta deoarece tin acest device pentru IFA 2015, locul unde se astepta sa fie dezvaluit noul telefon din gama Note. S-a luat in calcul si posibilitatea ca acest terminal din teaser-ul prezentat de Samsung Filipine sa fi fost carcasa cu tastatura pe care Samsung a facut-o publica, dar, inca sunt element care infirma acest lucru. Desi tableta care se promitea ca va revolutiona piata tabletelor nu a fost lansata, totusi, a fost lansat in avans terminalul Note 5, a carui lansare o asteptam la marele targ IFA 2015, si, poate ca intentionat s-a facut aceasta „schimbare de roluri” si tableta va fi lansata la IFA 2015, ramane de vazut. Iar, daca nu va fi lansata nici atunci, poate firma sud-coreeana Samsung va da un comunicat conform caruia ne va dezvalui motivul pentru care aceasta tableta nu a fost lansata

Share Button