A fost lansat un laptop cu Android

Da, dupa cum spune si titlul, a fost lansat primul telefon cu Android. Firma ce a decis sa incerce acest lucru este Lenovo, care incepe sa ne uimeste in ultima vreme pe piata gadget-urilor. Acest lucru s-a remarcat prima data cu Lenovo Vibe Z2, un telefon, iar acum au decis sa faca un laptop care are Android, fiind singura firma care a facut pana acum un laptop cu Android.

lenovoa10-1

Ecranul laptop-ului Lenovo IdeaPad A10 se poate roti la 90 de grade, acest lucru facand ca laptop-ul sa devina mult mai interesanta. Lenovo IdeaPad A10 are un pret de inceput, de la 850 de lei, dar pe parcurs pretul poate scadea. Laptop-ul vine la bord cu doar 1GB de RAM DDR3, poate si acesta fiind un motiv pentru care laptop-ul este atat de ieftin, fiind aproape cel mai ieftin laptop. Pe langa cel 1GB de RAM gadget-ul mai vine insotit de un processor Quad-Core RockChip RK3188 de 1.60GHz, procesorul fiind unul destul de bun, deoarece are 4 nuclee, iar cei 1.60GHz sunt mai mult decat suficienti. Pe langa aceste lucruri, laptop-ul vine cu o memorie de doar 16GB, ceea ce il trage foarte mult in jos, neputand instala prea multe aplicatii pe acesta. Insa, in ciuda memoriei RAM si a memoriei sale totale, laptop-ul are o grosime de aproximativ 17mm si doar 1 kilogram greutate. Bateria sa ne ofera o autonomie de aproximativ 9 ore, ceea ce este mai mult decat suficient, acesta fiind un plus al laptop-ului.

Ceea ce nu am spus despre laptop este ca vine doar cu un Android 4.2 Jelly Bean, ci nu un Android 4.0 sau chiar Lollipop, probabil si acesta fiind un minus al laptop-ului. Cam aceasta a fost scurta prezentare a laptop-ului cu Android de la Lenovo. Eu va sfatuiesc sa il cumparati si sa il incercati, deoarece la pretul sau, e mai mult decat suficient, el fiind foarte potritvit pentru cei ce se ocupa in general cu afacerile si nu doresc sa instaleze jocuri sau programe complexe pe el.

Share Button