AOC a lansat monitorul QHD cu diagonala de 25 de inch

In data de 10 septembrie, la Amsterdam, cei de la AOC aduceau in prima linie de monitoare profesionale si un model ce soseste cu o diagonala de 25 de inch, el dispunand de o rezolutie QHD fiind tactata la 2560 x 1440 pixeli. Se pare ca modelul Q2477PWQ va putea integra si un panel IPS de buna calitate ce va asigura unghiuri de vizualizare de tip ultra-wide, in pland orizontal, dar si vertical. Se pare ca ecranul va oferi o afisare cat mai buna si mai consistenta a culorilor, iar, prin combinatia de culori spectaculoase si o rezolutie optima, se pare ca monitorul AOC Q2577PWQ va fi idea, pentru designeri, fotografi si profesionistii ce doresc o vizualizare cat mai clara a imaginilor.

Fotografii profesionisti, designerii dar si profestionistii sunt cei ce doresc imagini cat mai clare si mai apropiae de realitate, acesta urmand sa fie uimiti cand vor descoperi noul monitor propus de cei de la AOC. Rezolutia uimitoare Quad HD a a acestu monitor, dar si diagonala lui de 25 de inch raspund nevoilor celor mai exigenti utilizatori. Se pare ca, in plus. amatorii de entertainment vor putea beneficia de un timp de raspuns de doar 5 ms, acesta putand asigur ao experienta fara intreruperi, neclaritati ale imaginii sau cateodata, lag. Astfel, se pare ca cei ce practica des gaming-ul sau vizualizeaza filme se vor putea bucura de acum de niste imaginil optime, chiar si in momentul cand sunt cele mai rapide scene.

De asemenea, si speakerele incorporate de 3 W vor reusi sa elimine necesitatea unor speakere separate care ar putea incarca spatiul. Se pare ca utilizatorii se vor putea bucura in acel moment de tehnologia Quad HD ce va garanta vizualizarea imaginilor  pe webiste-uri in intregime, fara a avea distorsiuni. Acest lucru se pare ca va contrasta cu display-urile obisnuite Full HD, ce vor reusi sa redea doar tre isferturi din imagine. Se pare ca, mai mult, chiar in momentul extinderi iferestrelor, utilizatorii se vor putea bucura de niste imagini clare si nedeformate. Se pare ca optiunea de conectare rapida de tip DisplayPort va reprezenta alegerea perfecta spre a transmite facil un continut cu o rezolutie cat mai buna.

Share Button